FAQ

Veelgestelde vragen

VERZENDING


Waar kan ik mijn bestelling ontvangen? Je kunt de bestelling op elk adres ontvangen (huis, werk, etc., postbus is niet mogelijk) of in de Alpani Dimano-winkel van jouw keuze. Kan de bestelling in een ander land/andere regio geleverd worden dan waar de bestelling is geplaatst? Het land/de regio van levering moet altijd overeenkomen met het land/de regio van aankoop Hoe langt duurt het voor ik mijn bestelling ontvang? De bezorgtermijn is afhankelijk van de geselecteerde verzendmethode.

  • Afhalen in de winkel: In de winkel van uw keuze binnen 3-5 werkdagen
  • Standaard : Binnen 3-5 werkdagen
  • Afhaalpunt: Binnen 3-5 werkdagen
  • Express: Binnen 24-48 uur (werkdagen)
Hoeveel bedragen de verzendkosten?
  • Afhalen in de winkel - GRATIS
  • Standaard - 3,95 EUR / GRATIS (BESTELLINGEN BOVEN DE 50 EUR)
  • Afhaalpunt - 3,95 EUR / GRATIS (BESTELLINGEN BOVEN DE 50 EUR)
  • Express - 9,95 EUR
BETALEN


Hoe kan ik mijn bestelling betalen? We beschikken over de volgende betaalmogelijkheden: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Paypal, iDEAL, Achteraf betalen - Klarna, Cadeaukaart en Tegoedbon.
RETOUREN EN OMRUILEN


Moet ik iets betalen om een artikel om te ruilen of te retourneren? Nee. Omruilen en retourneren is gratis. Binnen welke termijn kan ik een artikel omruilen of retourneren? Retourneren of ruilen dient binnen 1 maand na de e-mailbevestiging van de verzending plaats te vinden. Voor meer informatie verwijzen we je naar het Retourbeleid of het herroepingsrecht zoals omschreven in onze Aankoop- en gebruiksvoorwaarden . AlpaniDimano.nl behoudt zich het recht voor om retouren die buiten de gestelde termijn aangevraagd en verzonden zijn te weigeren, alsmede artikelen die zich niet in de originele staat bevinden zoals ze zijn ontvangen. Hoe kan ik een artikel omruilen of retourneren? In een Alpani Dimano-winkel: ga naar een van onze winkels in het land/de regio waar je het artikel gekocht hebt. Je kunt je artikel retourneren of de maat of kleur ruilen. Via AlpaniDimano.nl: ga naar Mijn account > Omruilen en retourneren om de maat of kleur te ruilen.
Thuis: We sturen een koerier naar het door jou opgegeven adres om je retour op te halen. Afhaalpunt: We sturen je een retourbon, zodat je de artikelen die je wilt retourneren kunt afgeven op een kantoor van PostNL. Als je je bestelling als gast hebt geplaatst, kun je je retour aanmelden via de link in de bevestigingse-mail van je bestelling. Kan ik het originele artikel houden, nadat ik een verzoek heb ingediend om het artikel te ruilen? Nee. Indien we de originele artikelen die je wilde ruilen niet binnen 14 dagen retour hebben ontvangen, zullen we het bedrag via de eerdere betaalmethode innen. Kan ik het nieuwe artikel, nadat ik het eerdere artikel heb omgeruild, opnieuw ruilen? Ja. Je hebt een maand de tijd, gerekend vanaf de datum waarop wij de nieuwe zending hebben bevestigd, om het artikel te ruilen. Kan ik elk gewenst artikel omruilen? Ja, op voorwaarde dat ze in de originele staat verkeren en de bijbehorende etiketten er nog aan zitten. Er gelden de volgende uitzonderingen: Badkleding: de hygiënestrip dient niet te zijn verwijderd. Ondergoed: ondergoed kan niet worden geretourneerd of omgeruild, behalve artikelen van de baby-afdeling voor baby's van 0 tot 36 maanden. Accessoires: dienen in hun volledige en originele verpakking te worden geretourneerd. Parfum: dient in de originele verpakking en verzegeld te worden geretourneerd. Wanneer ontvang ik het retourbedrag? Je ontvangt het bedrag binnen een geschatte termijn van 10-14 dagen (afhankelijk van je bank) via dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt voor je bestelling.
CADEAUKAART


Waar kan ik een Cadeaukaart kopen? In elke Alpani Dimano-winkel of via AlpaniDimano.nl. Op de website heb je de keuze tussen een fysieke Cadeaukaart en een virtuele Cadeaukaart. Kan ik een Cadeaukaart opwaarderen? Nee, het beschikbare saldo wordt alleen verhoogd in geval van retournering van een artikel dat met de Kaart is betaald. Waarom wordt mijn Cadeaukaart mogelijk geweigerd? Je Cadeaukaart kan geweigerd worden om één van de volgende redenen: De Kaart kan verlopen zijn. Check of de vervaldatum van je Cadeaukaart niet verstreken is. Mogelijk heb je geen Kaartsaldo meer. Raadpleeg het in het onderdeel “Cadeaukaart” - “Saldo raadplegen”. Het kan zijn dat gegevens niet correct zijn ingevoerd. Ga na of je alle verplichte vakken correct hebt ingevuld.